Amennyiben hirdetést szeretne feladni, kérjük, a következő adatokat küldje el a

hirdetes@phoenix.hu

e-mail címre:

  • Hirdetés szövege (Elérhetőséggel együtt! Az itt megadott elérhetőségek kerülnek be a hirdetés szövegébe.)
  • Hirdető neve*
  • Hirdető elérhetőségei (Telefonszám és/vagy e-mail: Az itt megadott elérhetőségek nem kerülnek bele a hirdetés szövegébe, kapcsolattartásra szolgálnak.)*

*Kötelező kitölteni! 

 

Az apróhirdetések közzététele csak gyógyszertárak, gyógyszerészek és asszisztensek részére díjmentes!
Max. 300 karakterig! (Pl. gyógyszerész/asszisztens állást keres/kínál, gyógyszertárat elad/vásárol, stb.)

Egyéb üzleti célú hirdetés közlését (pl.: nem gyógyszertári állásajánlat, könyvelés, őrző-védő szolgálat, telekeladás, egyéb szolgáltatások stb.) nem tudjuk díjmentesen vállalni.

Tájékoztatjuk, hogy a beérkezett hirdetések 24 órán belül felkerülnek oldalunkra (kivétel hétvége, ünnepnapok), felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetések közzététele nem automatikus, azok manuálisan úton kerülnek megjelenítésre.

A hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállalunk!

 

A hirdetéseket automatikusan 30 napig tartjuk fent, ha ettől el szeretne térni, kérjük, jelezze a hirdetes@phoenix.hu e-mailen, vagy a következő telefonszámon: 06-27/889-380. Külön kérésre a hirdetéseket maximum 2 hónapig tudjuk folyamatosan megjelentetni, további igény esetén a 2 hónap eltelte után legyen szíves ismét elküldeni a hirdetendő szöveget.  

Ezenkívül lapzártáig (minden hónap 18-ig) beérkező hirdetményeket közzétesszük cégünk havonta megjelenő PHOENIX Futár című kiadványában (2300 pld.). Amennyiben nem szeretné, hogy hirdetése a PHOENIX Futárban is megjelenjen, kérjük, jelezze a hirdetés szövege után!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy külföldi munkahelyre vonatkozó álláshirdetéseket nem áll módunkban befogadni.  Egyéb üzleti célú hirdetés közlését (pl.: könyvelés, őrző-védő szolgálat, telek-, nyaraló-, lakáskiadás, -eladás stb.) nem tudjuk díjmentesen vállalni. Amennyiben mégis hirdetni szeretne és vállalja annak költségét, kérjük, töltse le weboldalunkról a Kiemelt hirdetési megrendelőlapot.

 

A beérkezett hirdetésekről visszajelzést nem küldünk, amennyiben hirdetése nem jelenik meg 24 órán belül, kérjük, jelezze a fenti elérhetőségeken. Megértését köszönjük!